Δευτέρα, Οκτωβρίου 09, 2006

ΣΚ Report

Ήρεμα πράγματα....
Πούλησα πολύ εύκολα ένα «σεμινάριο ανάδειξης ηγετικών δεξιοτήτων» που είχα υποσχεθεί στον πατέρα μου ότι θα πάω. Καμία όρεξη για κοινωνικοποίηση στις 9 το πρωί του Σαββάτου, πόσο μάλλον για να αναδείξω τις ηγετικές ικανότητες που δεν έχω. Επιπλέον, το γεγονός ότι ήμουν home alone είναι κάτι που δεν συμβαίνει πολύ συχνά και είπα να επωφεληθώ στο έπακρο. Τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά να απολαύσω την μοναξιά μου. Να αράζω στο κρεβάτι μου, να κοιτάζω το ταβάνι, ν’ ακούω μουσική και να γουστάρω που μπορώ.
Και είδα και πολλές ταινίες. Ξεχώρισα την «Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού» την οποία συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Καθώς όμως, όπως προείπα, δεν έκανα τίποτα το ιδιαίτερο τα τελευταία εικοσιτετράωρα, καθόμου και σκεφτόμουν μπουρδίτσες και κατέληξα στο εξής:
Τελικά , έπρεπε να έχω γεννηθεί άντρας. Αλλά όχι άντρας ό,τι να’ ναι.. άντρας γκομενιάρης!
Από αυτούς που αποφεύγουν τη δέσμευση και το μόνο που τους νοιάζει είναι πώς να τους κάτσει το πιπίνι και μετά να φύγουν τρέχοντας.
Έχω την εντύπωση ότι αυτοί οι τύποι έχουν λυμένα όλα τους τα υπαρξιακά προβλήματα, η πλειονότητα των οποίων προκύπτει από τις προβληματικές σχέσεις.
Θα μπορούσα βέβαια να γίνω το αντίστοιχο του «γκομενιάρη» στο θηλυκό του. Αλλά δεν μπορώ. Πρέπει να έχεις γεννηθεί με κάποια πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τα οποία και δεν διαθέτω. Άσε τον κοινωνικό στιγματισμό…για τέτοια είμαστε τώρα;

Τελικά όταν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο, σκέφτεσαι ό,τι βλακεία μπορείς να φανταστείς!
Καλή μας εβδομάδα!

buzz it!

5 σχόλια:

Little A είπε...

Μπα, μην νομίζεις. Προβλήματα έχουν κ αυτοί οι τύποι σίγουρα. Δεν είναι όλα λυμένα. Κ αν έτσι μοιάζει μερικές φορές, μάλλον είναι χμμ.... καλά κρυμμένο.
Καλή εβδομάδα!

Ανώνυμος είπε...

Πίστεψέ με αυτοί οι τύποι εχουν περισσότερα προβλήματα από εμάς τις κοινές θνητές....

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΒΛΟΓΚΑΚΙ ΣΟΥ.

Blogaki είπε...

Δεν μου παραπονέθηκε ποτέ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ;