Τετάρτη, Νοεμβρίου 15, 2006

Οδηγίες για να διατηρήσετε το μαύρο χρώμα της προσωπικής σας ζωής..




Οι οδηγίες είναι απλές:
Παίρνουμε τον Χ γκόμενο, τον οποίον έχουμε διαλέξει ειδικά έτσι ώστε να πρέπει να τον βλέπουμε καθημερινά και να βασανιζόμαστε στον ανώτερο δυνατό βαθμό (προτιμήστε συνάδελφο, φρέσκο, εποχής). Τα φτιάχνουμε μαζί του. Σε δυνατή φωτιά, κανονίζουμε και περνάμε καλά. Μετά από λίγο βράσιμο, έρχονται στην επιφάνεια οι προβληματικές πτυχές του χαρακτήρα του, ειδικά αν έχουμε αμελήσει να τον πλύνουμε καλά και να τον ψιλοκόψουμε πριν αποφασίσουμε να ενδώσουμε. Διαπιστώνουμε ότι κάναμε λάθος, ευτυχώς που το καταλάβαμε νωρίς (2-3 μήνες δεν είναι και πολύ, non?) και τον αποσύρουμε από τη φωτιά. Αποφασίζουμε ότι είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι και κρατάμε μια χ επαφή μαζί του (μόνο mail επιτρέπονται σε αυτό το στάδιο).
Και τώρα ξεκινάνε τα ωραία:
Στέλνει mail. Απαντάς. Το κάνει πιο προσωπικό. Τα παίρνεις στο κρανίο και του τα χώνεις. Στέλνει μήνυμα στο κινητό σου.(Προσοχή! Εσύ το δικό του πρέπει να το έχεις σβήσει!). Απαντάς εξαγριωμένη. Λουφάζει.
Επαναλάβετε δις, τρις, τετράκις (όσο πιο μαζόχας, τόσο το καλύτερο).
Αυτή η απλή διαδικασία, μπορεί να λειτουργήσει επ’ άπειρον. Η προσωπική μου εμπειρία κρατάει τους τελευταίους 6 μήνες.

Χτες, μετά από πολύ καιρό, βρεθήκαμε μόνοι μας στο αυτοκίνητό του. Με εξυπηρέτησε για να πάω να πάρω τη μικρή μου από το συνεργείο.
Το body language ούρλιαζε. Είχα σταυρώσει τα χέρια και είχα συρρικνωθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό.Βρήκα τον ορισμό της λέξης "άβολα".Συζήτηση περί ανέμων και υδάτων και μόνο. Και μετά ο κυριούλης τσουπ! μήνυμα στο κινητό…και να κανονίσουμε και καφεδάκι...
Το πρωί που τον πέτυχα στις σκάλες κοκκίνισα και άκουσα το χαρακτηριστικό ντουπ ντουπ την καρδιά μου.

Πόση βλακεία μπορεί να χωρέσει μέσα σε τόσο μικρό κεφάλι; Πάλι τα ίδια;

buzz it!

8 σχόλια:

pietà είπε...

Ωραία η συνταγή σου blogaki! Ξέχασες όμως κάποια βασικά συστατικά:
- τους ψιλοκομμένους ώμους των κολλητών σου (πάντα στην διάθεσή σας!),
- έναν καθρέπτη για τις σκέψεις!

Αυτό το mute στο body language, εσύ δεν το έχεις είπαμε;

Για πάμε...!!!

jul είπε...

χαχα ωραία τα είπες Μαρινάκι...ωραία!!! Την έχω πατήσει και εγώ...και σε χειρότερο βαθμό...με απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει...τελικά δεν το έκανε (γμτ) γιατι πετύχαμε ο ενας τον άλλον με άλλους συνοδούς...τραγικο!!!
Υπομονη και συνεχισε να τον ξεχέζεις!

Blogaki είπε...

Το πρόβλημα είναι ότι τη μια τον βρίζω και την άλλη τον προσκαλώ για καφεδάκι (παρέλειψα να τη δώσω αυτή την τόσοδούλα μικρούλα λεπτομέρεια...:) )
Νομίζω ότι υπάρχει επιστημονικός όρος για την κατάστασή μου...

ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ...

evaki είπε...

Χαχαχαχαχαα !

Η "τοσοδούλα μικρούλα λεπτομέρεια..." ήταν όλα τα λεφτά ! Καλά ξεμπερδέματα μικρή μου...η πείρα λέει ότι θα "συνέλθεις" (αν όντως πρέπει) όταν θα είσαι έτοιμη, όποτε κι αν είναι αυτό. Besides, σε κάτι τέτοια αντέχουμε, καλώς ή κακώς, αλλιώς δεν θα τα κάναμε.

Πολλά φιλιά !

Georgia είπε...

Αυτή η μικρούλα "τοσοδούλα" λεπτομερειούλα είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της σχιζοφρενούς συμπεριφοράς όλων των Ιχθύων! Πάει πακέτο με τις ενοχές ακόμα κι όταν φταίνε οι άλλοι! Δε φταίμε εμείς, ο π%$#@*&ς ο Ουρανός ο ανάδρομος!!Να 'ξερες πόσο μα πόσο σε καταλαβαίνω!!

pietà είπε...

Είπαμε!
Μπορείς απλά να τον εκμετταλευτείς! Μικρό και "τοσοδούλικο" το κακό!!!

Blogaki είπε...

Καλές μου φίλες!!
Ραντεβού στο Δρομοκαϊτειο!!!

jul είπε...

Τοσοδούλα λέει παιδια...θα την πνίξω!!!!! τσ τσ τσ