Παρασκευή, Ιανουαρίου 19, 2007

The beautiful people!!

Υπάρχουν κάποια πλάσματα ευλογημένα από το Θεό.. (Εντοπίζω λογικό σφάλμα στην παραπάνω πρόταση, αλλά αφήνω στην άκρη τις αθεϊστικές μου αντιλήψεις γιατί δεν βοηθούν στην αφήγηση..). Πλάσματα που τα βλέπεις και όλα τα άλλα γύρω τους εξαφανίζονται. Όμορφα.
Είδα δυο τέτοια πλάσματα χτες. Δυο κοριτσάκια, το πολύ 16 χρονών, όμορφα σαν άγγελοι, με πρόσωπα λες και ζωγραφισμένα από καλλιτέχνες της Αναγέννησης. Αιθέριες υπάρξεις που μπήκαν μέσα στο internet café (πάλι με χώσανε για να αντικαταστήσω τον ασθενή αδερφό μου) και ο χρόνος σταμάτησε, τα στόματα άνοιξαν και χάσκανε, μέχρι και τα πιτσιρίκια που ουρλιάζανε έκαναν μια μικρή παύση χωρίς καλά καλά να καταλαβαίνουν το γιατί.
Δεν ήταν από τις γυναίκες που πρέπει να βάλουν πάνω τους την Άρτα και τα Γιάννενα για να τραβήξουν τα βλέμματα. Ούτε από εκείνες που είναι μάλλον μέτριες αλλά έχουν φοβερή ιδέα για τον εαυτό τους και κάνουν τους άντρες να ψαρώνουν. Όχι!
Ήταν ό,τι πιο κοντινό στην απόλυτη Ομορφιά έχω δει.
Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να ζηλέψεις. Μπορείς απλά να κουνήσεις το κεφάλι και να πεις «Αυτά είναι…».
Τα δυο αυτά κορίτσια μπήκαν στο μαγαζί και το έκαναν δικό τους. Μ’ ένα χαμόγελο κι ένα νάζι έβαλαν τον Γιάννη να τους κρατήσει τους υπολογιστές ανοιχτούς μισή ώρα παραπάνω χωρίς να πληρώσουν. Και πες ο Γιάννης, ε, άντρας είναι, μάσησε. Το θέμα είναι ότι και σε μένα να το ζητούσαν (που δεν παρεκκλίνω στις προτιμήσεις μου,μην παρεξηγηθούμε κιόλας!!), πάλι ναι θα έλεγα, μη σου πω ότι θα τους πρότεινα να πάω και μέχρι το σπίτι τους να βάλω καμιά σκούπα, να πλύνω κανένα πιάτο, να μην κουράζονται! Ήταν πραγματικοί άγγελοι!
Είναι δύναμη η ομορφιά. Κακά τα ψέματα. Δε πα να χτυπιόμαστε εμείς οι υπόλοιπες που δεν ανήκουμε σ’ αυτή την κατηγορία ότι «η ψυχική ομορφιά είναι που μετράει», «μπορεί να είναι όμορφη αλλά κατά πάσα πιθανότητα είναι χαζή», «ναι αλλά εγώ έχω πιο ωραία μύτη» και άλλες τέτοιες αηδίες; Τα κοριτσάκια αυτά θα βρούνε όλες τις πόρτες ανοιχτές. Και καλά θα κάνουν, γιατί κάποιος είχε κέφια όταν γεννιόντουσαν!!

Αυτούς που πραγματικά λυπάμαι είναι τους άντρες που θα βρεθούν στο δρόμο τους!
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!

Ps. Να ευχαριστήσω κι από εδώ τον κύριο Πάνο. Αλλά αυτά τα πράγματα τα λένε πριν τα κάνουν! Χαμός γίνεται εδώ μέσα, η γυναίκα που μου καθαρίζει έρχεται αύριο και δεν έχω να τρατάρω και τίποτα όλον αυτό τον κόσμο που μου στείλατε!!! ; )

buzz it!

10 σχόλια:

jul είπε...

Καταρχήν τα συχαρίκια μου για το μπλογκάκι σου....
Οσο για την ομορφιά..ναι ετσι ακριβως νοιωθω και εγω οταν μπαινω στα μαγαζια και κυκλοφορώ στον δρόμο...λοοοοοοοοοολ
Πεφτουν οι αντρες ο ενας μετα τον άλλον ;Ρ:Ρ

Ανώνυμος είπε...

"The beautiful people!!"

Τι έμαθα, τι έμαθα; Μας κάνεις αφιέρωμα;

;^)

kotosalata είπε...

Αμέσως βρε τα ψώνια από πάνω σκάσανε μύτη!!! ;P
Και μένα μου έχει τύχει να δω κάτι πρόσωπα τόσο αγγελικά που να έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!
Κουράγιο, υπάρχει ελπίδα και για μας τους απλούς θνητούς!!!

snikolas είπε...

Οι πόρτες μπορεί να ανοίγουν ευκολότερα, δεν θα το αρνηθώ αυτό, αλλά αν η ομορφιά δεν υπάρχει και προς τα μέσα… κλείνουν και ευκολότερα!

Blogaki είπε...

@julia
Να'σαι καλά! Προσοχή μην πέφτουν πάνω σου οι άντρες!!!
@mpampakis
Η κοτοσαλάτα με κάλυψε!!!
@kotosalata
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!
@snikolas
Δεν μπορούμε να τα έχουμε κι όλα σ'αυτή τη ζωή!

Georgia είπε...

Ζητώωωωω!! Blogakiii, τώρα που θα γίνεις πολύ πολύ διάσημη, δεν πιστεύω να μην μας μιλάς, έτσι?? (γιατί θα τα πάρω και φαντάζεσαι πως είμαι όταν αγριεύω, έτσι??) ;) Όσο για τα κοριτσάκια που αναφέρεις "Η ομορφιά είναι ανώτερη από τη μεγαλοφυία, γιατί δε χρειάζεται να την εξηγήσεις. Κανείς δε μπορεί να την αμφισβητήσει. Έχει το θείο δικαίωμα της ηγεμονίας και κάνει πρίγκηπες όσους την έχουν" Από το "Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ". Παρόλο που δε συμφωνώ απόλυτα, είναι αυτό που ισχύει σωστά? Καλό Σ/Κ Blogaki μου,μάκιαααααααααααα!

Ανώνυμος είπε...

"η νεότης είναι η απόλυτη αξία"

(Τζιάκομο Καζανόβα)

Σκέψου τι γίνεται όταν συνδυαστούν, νεότητα και ομορφιά...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ όμορφο post! Πέστα χρυσόστομη!

Blogaki είπε...

@georgia & panos
Τι έγινε; Πήραμε τον Καζαμία του 2007 με δώρο "Γνωμικά Μεγάλων Ανδρών;":p Χιχι!!!
@atma
Τα λέω αλλά ποιος μ'ακούει;; :)

Georgia είπε...

Γαμώτο... Με κατάλαβες! ;)