Δευτέρα, Ιανουαρίου 08, 2007

Ο ακατανόμαστος...

Χτες είδα στον ύπνο μου τον τρισκατάρατο…Ναι, το ξέρω ότι σας έχω κουράσει με τα post που ξεκινάνε «χτες είδα στον ύπνο μου…» αλλά αν συνέβαινε κάτι αξιοπρόσεχτο στην πρωινή μου ζωή, να είστε σίγουροι ότι θα ήσασταν οι πρώτοι που θα το μαθαίνατε.

Ο τρισκατάρατος που λέτε, γνωστός επίσης και ως «ακατανόμαστος», είναι ένας πρώην. Αλλά πρώην από αυτούς που καλύτερα να μην τους είχες γνωρίσει ποτέ.

Με τον Κώστα που λέτε, (το όνομα είναι τυχαίο αλλά και ο δικός μας δεν είχε και κανένα πρωτότυπο όνομα) γνωριστήκαμε όταν δούλευα στο 2004. Συνάδελφος από διαφορετική διεύθυνση, αλλά γειτονάκι στα γραφεία. Ένα κόντρα πλακέ χώριζε τις εκ διαμέτρου αντίθετες προσωπικότητές μας…
Όταν πρωτοήρθε στο γραφείο, δεν έλεγε ούτε καλημέρα. Πνιγμένη μέχρι τα μπούνια κι εγώ, δεν είχα καταλάβει καν ότι είχε έρθει νέος συνάδελφος. Τότε προσλάμβαναν με τις εικοσάδες το προσωπικό.
Δεν θυμάμαι πότε μιλήσαμε πρώτη φορά. Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι είχε πολύ έξυπνο, σχεδόν ραδιούργο βλέμμα. Και ωραία φωνή. Στις συζητήσεις μας περί ανέμων και υδάτων τα βρίσκαμε πολύ καλά, κυρίως στο καυστικό χιούμορ. Κι άρχισε σιγά σιγά να με τρώει…
Έτσι, όταν μου αποκάλυψε ότι πριν από πολύ λίγους μήνες είχε σταματήσει τα ψυχοφάρμακα που του είχε χορηγήσει η ψυχίατρός του για να ξεπεράσει το δραματικό χωρισμό με την πρώην του που τον είχε κερατώσει, αντί να το βάλω στα πόδια, έκατσα να δω τι θα γίνει στη συνέχεια…

Με τα πολλά τα φτιάξαμε. Ο ακατανόμαστος ωστόσο είχε βαλθεί να εκδικηθεί ολόκληρο το γυναικείο φύλλο για την πρόσφατη προδοσία. Φερόταν τόσο άσχημα που έμενα άναυδη. Συμπεριφερόταν τόσο σκληρά που ένιωθα σκουπίδι. Ένα σκουπίδι που δεν μπορούσε να φύγει όμως. Ούρλιαζα για να βρω το δίκιο μου, έκλαιγα, ταπεινωνόμουν αλλά έμενα εκεί.
Είχα βρει τον σαδιστή που έψαχνα… (εδώ κορυφώνεται το δράμα, τα τύμπανα χτυπάνε ρυθμικά για να αποδώσουν το απαιτούμενο σασπένς και συνεχίζει να ακούγεται μια φωνή που τρέμει…)

Ναι κυρίες και κύριοι! Σαδιστής! Κανονικός! Μόνο τα δερμάτινα παντελόνια και τα μαστίγια του έλειπαν, αλλά αν του τα’ δινες δεν θα’ λεγε και όχι…Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για τη σεξουαλική μας ζωή. Θα αρκεστώ στο να πω ότι αφού την έβγαλα καθαρή με μερικές μελανιές, μια πληγή στο χείλος και μερικά μπινελίκια, πάλι καλά να λέμε…Την πρώτη φορά έτσι;
Είχα μείνει κόκαλο. Δεν ήξερα από πού μου’ρθε…Και παρόλο που καθόλου δεν μου άρεσε το όλο concept, είχα πείσει τον εαυτό μου ότι πρέπει να προσπαθήσω για να τον ευχαριστήσω και τέλος πάντων, να απελευθερωθώ κι εγώ! Τόσοι το κάνουν! Μου’χε πει κιόλας ότι είχε και την έγκριση της ψυχιάτρου του, γιατί στο σεξ όλα επιτρέπονται λέει…ο ορθοπεδικός μου πάλι είχε άλλη άποψη, αλλά τέλος πάντων…

Με τα πολλά χωρίσαμε με τον εν λόγω. Αφού μου έκανε τα νεύρα τσατάλια, την ψυχολογία σκόνη και την αυτοπεποίθηση ανάμνηση παλιά, εξαφανίστηκε και ευτυχώς δεν έψαξα να τον βρω. Τέλειωσαν και οι Ολυμπιακοί και χώρισαν οι δρόμοι μας δια παντός.
Δια παντός; Περίπου…
Μετά από ένα χρόνο μου έστειλε μήνυμα να πάμε για καφέ.
Κι αλήθεια σας το λέω, ένιωσα ένα απίστευτο σφίξιμο στο στομάχι, όπως τότε.
Τότε που μου έλεγε "έτσι θα γίνει" κι εγώ παρέλυα.
Η απάντησή μου ήταν αρνητική. Δεν ήθελα να τον δω αλλά και δεν μπορούσα να μου εγγυηθώ ότι θα άκουγα τη λογική μου.
Μετά από αρκετό καιρό αντιλήφθηκα την πραγματικότητα. Οδυνηρή μεν, αλλά πραγματικότητα που εξηγεί τα ανεξήγητα.
Κάποιοι τείνουν στον σαδισμό και κάποιοι στον μαζοχισμό.
Κι αν συναντηθούν, δύσκολα ξεκολλάνε.
Από τότε προσπαθώ να διαλέγω εγώ κι όχι οι αυτοκαταστροφικές μου τάσεις τους συντρόφους μου.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Και μακριά από μας τέτοιοι κακιασμένοι!!
Καλή εβδομάδα!

buzz it!

13 σχόλια:

ΔΙΑΙΡΕΤΗΣ είπε...

Εγώ μια φορά άφησα να με δέσουν και δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Τώρα αυτά που περιγράφεις φυσικά ακούγονται δυσάρεστα. Και μάλλον πρέπει να ήταν. Προσοχή!

:)

jul είπε...

Καλε τι μελανιες και μπινελίκια ειναι αυτες που αναφερεις.....Δηλαδη την δευτερη και την τριτη φορα κυκλοφορουσες με πατεριτσες???

Δοξα τον Θεο αν εξαιρεσουμε έναν που με απειλουσε πως θα με σκοτώσει και αλλον ενα που θα αυτοκτονουσε...τετοια πραγματα δεν εζησα...λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ


αααααααα και να μην ξεχασω....ΕΣΥ διαλεγεις απο εδω και περα....ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ...αντε....

Ανώνυμος είπε...

Μια ο Ανδρουλάκης,

μια αυτός εδώ...

Εσύ πρέπει να πάρεις επίδομα ανθυγειινού ύπνου!

Βαγγέλης Μπέκας είπε...

Μη μου πεις ότι εννούσες αυτόν...

Georgia είπε...

"Κάποιοι τείνουν στον σαδισμό και κάποιοι στον μαζοχισμό.Κι αν συναντηθούν, δύσκολα ξεκολλάνε. Από τότε προσπαθώ να διαλέγω εγώ κι όχι οι αυτοκαταστροφικές μου τάσεις τους συντρόφους μου." Γιατί καλό μου blogaki δεν το πόσταρες αυτό μερικές μέρες νωρίτερα???Τι λες πάμε για καφέ να κάνουμε group therapy να μας έρθει και φτηνότερα από τον ψυχολόγο?? Αναμένω με αγωνία την απάντησή σου!! Φιλάκια!

Ανώνυμος είπε...

Το ανησυχητικό φιλενάδα είναι οτι ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ασκούν επιρροή πάνω μας αυτοί που δεν πρέπει.
Δεν ξέρω που οφείλεται ......
Ορμόνες , Κάρμα .............
(Οι 2 στις 3 σχέσεις μου ήταν έτσι)
Ευτυχώς ξύλο δεν έφαγα αλλα δεν το αποκλείω στο μέλλον καθότι πρώτο μπόι

Blogaki είπε...

@διαιρέτης
Προσέχω προσέχω! Don't worry!
@julia
Κι εσύ από ψυχοπαθείς καλά πας ε;
@Πάνος
Μη το γελάς!Πολλές φορές νιώθω χάλια όλη μέρα εξαιτίας ενός εφιάλτη! :(
@vita mi
Με μπέρδεψες...Ποιόν;;
@georgia
Όποτε θες μικρούλα μου! Κερνάω και καφέ και therapy!
@theodore
Αχχχ Θοδωρούλη μου! Κι εσύ από τους πονεμένους είσαι...Έλα κι εσύ για καφέ με τη georgia!!

pietà είπε...

Μα καλά; Δεν είχαμε πει ότι εκτός από το όνομα του τύπου, δεν θα αναφερόμαστε και γενικά σε αυτόν;;; Εσύ πας και τον βλέπεις στον ύπνο σου;;; Στιφάδο είχε η μανούλα χτες το βράδυ;
Έλεος, πρωινιάτικα!
ps. Άμα στον καφέ μιλήσετε και για τέτοιους, μπορώ να είμαι guest star???

Georgia είπε...

Ωραία!!!!!!!!Ήδη μαζευτήκαμε 4!! Εγώ αφήνω e-mail και περιμένω να με ειδοποιήσετε!! Το εννοούσα όπως καταλάβατε!!! georgia_lem@yahoo.gr!

Blogaki είπε...

@georgia
Check you email dear!

YO!Reeka's είπε...

μακριά κοπέλα μου, όλοι λάθη κάνουμε, το παρελθόν με το παρελθόν!

demonia είπε...

Άργησα πολύ για τον καφέ ρε γαμώτο...?Τέσπα,είμαι πολύ μακριά έτσι κι αλλιώς :-( Ωραίο πόστ!

Blogaki είπε...

@gelial
Όπως λέω αστειευόμενη και μ'ένα φίλο μου "Αν ο γκόμενος δεν έχει χαρτί ψυχιατρείου, τι να τον κάνεις;;;" χεχε!! προσέχω πάντως!!
@demonia
Δεν άργησες! Για αύριο κανονίζουμε σε κεντρικό σταθμό μετρό.Θες;